fredag 21 maj 2010

SvD: "Islamiseringen har gått oerhört fort och är väldigt brutal"

Det är inte utan att man rycker till lite när man ser en SvD-artikel som talar klarspråk om muslimernas kolonisering och tvångsövertagande av land efter land i världen.

I en artikel i SvD idag skrivs bl.a. att:

Åsiktsförtrycket och islamiseringen av Gazaremsan har gått oerhört fort och är väldigt brutal.

Om nu bara någon kunde våga skriva om precis samma sak som pågår i Sverige just nu, så kanske vi skulle kunna ha en chans att undvika att om några år befinna oss i samma situation som Gazas gör idag!

På samma sätt kanske man borde sluta skriva om afrikanen Dawit Isaak, och istället skriva om alla svenskar som dagligen både blir angripna av muslimer och t.o.m. fängslade av Svenska staten (under täckmantel av åsiktsförtryckslagen "hets mot folkgrupp") enbart för att ha uttryckt negativa åsikter om statens politik och dess konsekvenser (då speciellt invandringspolitiken)!

Men SvD verkar ju åtminstone vara på rätt väg. I en annan artikel idag skriver SvD att de South Park-avsnitt som muslimer har skrikit om och sprängt terrorbomber för i USA nu definitivt inte kommer visas i Sverige heller, och att man därmed återigen viker sig för antidemokratiska, våldsamma och samhällsövertagande muslimer.

Helt sjukt alltså, i Sverige av idag förekommer alltså censur av en tecknad serie bara för att den innehåller CENSURERADE bilder på den pedofil som muslimerna kallar sin "profet" (och som de förövrigt enligt egen utsago dessutom gör allt för att efterlikna)! Samtidigt angrips och fängslas vanliga människor enbart för att de protesterar och talar klarspråk om detta! Vart i helvete har vi hamnat egentligen, i en kommunistdiktatur eller något gudsförgätet muslimskt ökenskithål skulle man ju kunna tro!?!

Vakna! Säg ifrån! Agera! SNART ÄR DET UPPENBARLIGEN FÖR SENT!

PS.
För de av som INTE vill acceptera den numera svenska muslimdikterade godtyckescensuren rekommenderas att omedelbart ladda ner och titta på just dessa Sout Park-avsnitt från internet! Det är ett dubbelavsnitt som omfattar avsnitt 5 och 6 i säsong 14 (lämpliga söksträngar ifall man letar efter dessa på internet, t.ex. på någon BitTorrent-site eller dylikt, är "south park s14e05" respektive "south park s14e06", utan citationstecknen). Titta och njut, de är riktigt bra dessutom!

måndag 17 maj 2010

Kanal 5 trakasserar Jimmie Åkessons flickvän Lousie Erixon - som dock sköter sig perfekt!

Kanal 5 försöker dra sitt senaste strå till stacken av skamlös lögnpropaganda och trakasserier mot Sverigedemokraterna.

I programmet "Ballar av stål", som sändes tidigare ikväll, ger de inte bara Sverigedemokraterna en högst politiskt partisk och osmaklig presentation i början av inslaget, utan lurar sig dessutom in i Sverigedemokraternas högkvarter under förespeglingen att de ska spela in ett barnprogram som handlar om SD. Väl på plats börjar de dock skamlöst trakassera och förlöjliga den ensamma kvinnliga SD-medarbetaren Louise Erixon (som förövrigt är Jimmie Åkessons flickvän), i hopp om att provocera fram någon typ av känsloreaktion som de kan utnyttja helt tagen ur sitt kontext som vanligt - eller kanske i ett desperat försök att få Jimmie Åkessons känslor ur balans genom att ge sig på hans käraste, då de har misslyckats i alla sina tidigare försök att angripa honom direkt?

Som grädde på moset förespråkar Kanal 5 i inslaget, i ett försök att förlöjliga/provocera Louise, det svenska samhällets totala sammanbrott/inbördeskrig till följd av massinvandring som något positivt, för att man då "kan bygga upp Sverige på nytt igen"...

I vilket fall som helst sköter sig dock (den förövrigt riktigt vackra) Louise Erixon alldeles utmärkt, precis som kan förväntas av en Sverigedemokratisk politiker, och låter sig bli trakasserad och förlöjligad av Kanal 5-reportern utan att röra en min.

Bra jobbat Louise, skratta kan Sverigedemokraterna göra på valdagen istället!

Här är inslaget:



Ifall det skulle bli borttaget från YouTube så kan ni istället se det direkt på Kanal 5 här, mellan tidpunkterna 35:20 och 41:05 i avsnittet.

Undrar när Kanal 5 ska göra motsvarande inslag med några barn från ett låtsasbarnprogram som besöker en muslimsk imam i en moské, och börjar prata om att de är lite rädda för att han ska våldta dem, precis som muslimernas största förebild och ofelbara pedofilprofet Muhammed gjorde med 9-åriga Aisha?

måndag 10 maj 2010

Till de rödgrönas eventuella kvarvarande enstaka sympatisörer

Det räcker med att öppna tidningen vilket dag som helst för att bli fullständigt överväldigande övertygad om att de rödgräna är en samling förvuxna småbarn som med fullständig avsaknad av logik och långsiktigt tänkade skulle driva Sverige raka vägen ner till botten av den avgrund som vi redan är på god väg ner i, ifall de någonsin skulle få komma till makten.

Några sköna nyheter från bara idag, för de som fortfarande inte har förstått:

I SvD rapporteras från Grekland att:
korruption och politikernas alltför vidlyftiga löften är förklaringar till den ekonomiska kollapsen som alla känner till
Hmm, i Sverige kallar vi det Tobleronepolitik, men annars är ju sambandet ganska solklart med de rödgrönas valplattform och respektive partiprogram...

Några förtvivlade Grekiska ungdomar i samma artikel säger:
–De äldre generationerna har levt på lånade pengar, men nu fungerar inte det längre. Problemet i Grekland är att politiker lovat en massa saker de inte har råd med, och sedan har de lånat pengar för att uppfylla löftena. Men det är också det grekiska folkets fel. Det är vi som i flera decennier har röstat på de här politikerna, säger Alexandros Politis, som också studerar juridik.
Alla som vaneröstar på Socialdemokraterna kanske ska ta sig en rejäl funderare på huruvida detta är vad de vill att deras barn och barnbarn ska tycka om dem när de växer upp?

Samma ungdomar säger samtidigt:
Enligt honom måste grekerna förstå att de måste jobba betydligt mer än de tidigare gjort, och dessutom sluta fiffla med skatten.
Lars Ohlys Vänsterparti kontrar snabbt på dagens kongress, där de kräver sex timmars arbetsdag till alla, med oförändrade löner från idag. Pengarna ska självklart trollas fram ur samma magiska svarta hål från vilket Greklands vänsterpolitiker har lånat sig till Greklands kollaps under de senaste årtiondena...

För de som fortfarande inte har förstått exakt hur allvarlig situationen är ifall galningar som Ohly får komma ens nära makten i Sverige, så citerar Ohly sedan hjälpsamt kommunismens fader Karl Marx i sitt tal på samma kongress, och säger sedan till frågande journalister att:
Jag kommer att använda mig av den här parollen hela valrörelsen. Det är ett utmärkt sätt att beskriva ett rödgrönt samhälle

Mona svamlar slutligen vidare med samma gamla lögner och innehållslösa floskler i debatt med Reinfeld, medan den borgliga regeringens finansminister får flyga akut ner till Bryssel för att tillsammans med Europas övriga ledare akut försöka motverka konsekvenserna av de grekiska socialisternas Tobleronepolitik.

Ifall någon mot förmodan nu fortfarande påstår sig vilja rösta på de rödgröna i det kommande riksdagsvalet ombeds de vänligen hämta varsin hjärnsubstansuppsamlande dumstrut och sedan snarast skjuta sig själv i munnen, för allas bästa, inklusive sitt eget.

De som redan är intelligenta nog att förstå att rödgrön regeringsmakt skulle vara ekvivalent med Sveriges undergång kan istället kontemplera följande insiktsfulla citat från rapporteringen av det Rysk-Väst-gemensamma fredsfirandet av andra världskriget på Röda Torget idag:
Men idag är det inte tyskar eller amerikaner de olika generationerna talar om som hotbild. Tunnelbanesprängningarna i Moskva (drygt 80 döda) i slutet av mars gav en påminnelse om att islamistiska fundamentalister är beredda att slå till överallt i världen. I kampen mot terrorister känns det inte så konstigt att se ryssar och amerikaner marschera tillsammans.
Om alla nu bara kunde förstå båda dessa lika självklara som viktiga sanningar så skulle världen väldigt snabbt kunna bli väldigt mycket bättre.

En utmärkt början är i alla fall att rösta på SD i september, det är ett som är säkert.

söndag 9 maj 2010

Hjälp SD tillbaka på Google - del 2

I ett tidigare inlägg här på bloggen (som även citerades och klistrades hos Politiskt Inkorrekt), så uppmanade och informerade vi om hur alla som har en blogg eller brukar posta på forum kan hjälpa SD tillbaka på Google, efter att de genom hacker-angrepp och diverse kupper petades bort från Googles sökresultat.

Vi kan nu glädjande nog meddela att SD är på väg tillbaka upp i sökresultaten, mycket på grund av er hjälp!

Utöver att alla personer med bloggar och forum-konton fortsätter som tidigare så kan nu även alla vanliga läsare hjälpa till också!

Nämligen så här:

1.
Sätt följande adress till er startsida i er browser (d.v.s. Internet Explorer, Firexfox etc), det öppnar automatiskt en sökning på Sverigedemokraterna i Google varje gång ni startar browsern:

http://www.google.se/#hl=sv&source=hp&q=sverigedemokraterna&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=1

2.
Gör sedan så ofta som möjligt följande i denna sökresultatlista som visas varje gång du startar din browser:

Leta reda på en central sida på Sverigedemokraternas site (sverigedemokraterna.se) i sökresultatlistan, och klicka sedan på dennas länk. För tillfället verkar SD:s sida "Våra åsikter" (på adressen http://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/) vara den som ligger bäst till, på sidan 5 i sökresultaten (om man inte räknar med vissa lokaldivisioners subdomäner till sverigedemokraterna.se, t.ex. "http://gavle.sverigedemokraterna.se", som man alltså INTE ska klicka på i detta fall!).

Google kommer då märka att många människor klickar på den riktiga sidan när de har sökt på ordet "Sverigedemokraterna", och kommer därmed automatiskt flytta upp denna sida till en bättre plats i sökresultatlistan!

Så alla läsare, kom igen nu och dra ert strå till stacken ni med, och hjälp Sverigedemokraterna att få tillbaka sin bortkuppade plats på Google snarast möjligt!

Nyheter om kuppen mot SD:
Expressen SVD SVT UNT Nyheter24

lördag 8 maj 2010

De rödgröna vill legalisera avsiktlig HIV-spridning - "En orättvis lag"

Nu får det väl för i HELVETE vara så FUCKING JÄVLA OTROLIGT NOG, WTF!?!?!!!!

De rödgröna går idag ut med att de tycker att smittskyddslagen är "orättvis" och "kränker" folk, och därför lovar de att jobba hårt för legalisering av avsiktlig HIV-spridning om de kommer till makten. OBS! Inget överdrift och inget skämt, allvarligt! :-(

Hur långt får man egentligen gå bara för att säkra några röster från afrikanska HIV-våldtäktsmän?

De officiella argumenten som de framför är att bromsmedicinerna för HIV är så bra idag (never mind det otroliga psykiska lidandet för offret, eller att medicinerna är ofantligt dyra och måste tas hela livet, men detta står ju de alltid lika oändligt givmilda svenska skattebetalarna för...), att det väger upp att HIV-männen ska behöva "skämmas" för sin HIV när de tvingas berätta om den... Ett citat är även "Det är en orättvis lag som riskerar att invagga människor i en falsk trygghet eftersom det inte är alla som känner till sin hiv-status". Mmm, alltid lika logiskt från vänster... Även RFSL passar på att hänga på.

Man tror ju bara inte att det är sant, ska det verkligen ens vara lagligt att partier som detta kan få möjlighet att styra ett land?

Man säger även i artikeln att "Sverige är det land i världen där flest personer per capita dömts för att inte ha informerat om att du burit på hiv.
– Ska vi [över huvud taget] ha en informationsplikt så tycker jag absolut att man ska se över straffpåföljderna, säger Ylva Johansson (S)."

Som bekant har ju Sverige även flest anmälda våldtäkter i Europa, så jag antar att vi vet vilken lag som blir nästa att "ses över" av de rödgröna då, till alla muslimska våldtäktsmäns stora glädje. En miljon röster skulle ju inte precis de rödgröna tacka nej till...




Bilderna kommer förövrigt från följande filmer med samlade dylika bilder från en tävling på Flashback, och många av dem kan med fördel användas för inlägg inför valet. Titta även på filmerna oavsett vad, de är mycket roliga och tyvärr även läskigt träffande...





Apropå filmer så innehåller den länkade TV4-nyheterna-artikeln ovan även en film (det inslag som visades i TV om vänsterns HIV-kampanj). Snälla någon som kan, spara ner denna film så att den kan visas inför valet. Folk måste ju trots allt veta vad de röstar för! (d.v.s. i vänsterns fall: fri invandring, islamisering, avskaffade pensioner till svenskar, fler våldsbrott och våldtäkter, 150% skatt för att finansiera det hela, sänkta straff, och nu även - HIV till alla, för rättvisans skull!)

onsdag 5 maj 2010

Mikael Wiehe skriver kampanjsång till Sverigedemokraterna!

Till Mona Sahlins och Lars Ohlys stora glädje har Michael Wiehe gjort en totalt avskyvärd propagandasång åt dem, fylld till bredden med fullständigt absurda lögner som hetsar mot de allt färre i samhället som faktiskt gör rätt för sig, och uppmanar sedan rakt ut till att "ta tillbaka" allt som dessa har skaffat sig genom sitt hederliga arbete.

När man lyssnar på sången skulle man kunna tro att det handlar om ett tragiskt alster från någon pårökt "reclaim the streets"-aktivist, men det är alltså ett fullständigt seriöst verk av en känd svensk artist (om än världsfrånvänd ärkekommunist), som dessutom blivit något av en central kampsång för den rödgröna domedagsröran inför valet. Svensk television hjälper såklart också till med att få ut sången till svenska folket, i en spelning dränkt i helröd belysning, på bästa sändningtid:



Texten är något av den vidrigaste hetspropaganda jag någonsin hört, med absurda lögner och fullständigt grundlösa beskyllningar staplade på varandra, och sedan på detta en refräng som rakt ut uppviglar till brott och uppror mot de enda i samhället som faktiskt gör rätt för sig.

Ifall inte lagen om hets mot folkgrupp enbart skulle gälla kriminella invandrare (vilket detta är ett bra exempel på hur otroligt sjukt det är för den delen) så skulle denna sång bli fälld utan minsta tvekan (och det är uppenbarligen inte bara jag som har observerat detta heller).

Snacka om "vi och dom-tänk", och att "ställa befolkningsgrupper mot varandra" säger jag bara, för att använda PK-etablissemangets bullshit-retorik!

Det roliga är dock hur extremt dåligt texten stämmer in på de som den försöker hetsa mot (d.v.s. de som är ärliga, arbetssamma och följer samhällets regler), och hur extremt bra den snarare stämmer in på den veritabla invasionsstyrka av lycksökande invandrare som utan hejd tillåts välla in över gränserna! Den skulle lika gärna kunna vara en kampanjsång för Sverigedemokraterna!

Här följer den kompletta texten till sången, där vi som ett målande exempel har föreslagit en alternativ text till en enda strof i texten (markerat i rött nedan, med originaltexten kvar bredvid).

Vad tror ni hade hänt ifall någon hade presenterat en sång som detta istället, d.v.s. med identisk text och retorik, men bara riktad mot en annan grupp, som dessutom stämmer in tusen gånger bättre på anklagelserna i texten? Är det verkligen relevant mot vilken grupp man hetsar, snarare än på vilket sätt och med vilka lögner och uppmaningar man gör detsamma? I PK-diktaturen Sverige är det i alla fall det, enligt lag...


Vi fattade inget, vi stod där som fån
medan tjuvarna snodde allt de kom åt
vi trodde vi drömde, de trodde vi sov
och nu ska vi ta det tillbaks

De bestal oss på allt, som vi sparat ihop
a-kassa, sjukpenning, hem och pension
sen bjöd de ut det till spekulation
och nu ska vi ta det tillbaks

De smög över gränsen, med bortslängda pass
ett liv utan krav, helt betalt av ett lass
blåögda svenskar, bedragna som få
men nu ska vi ta det tillbaks


Tillbaka, tillbaka, nu ska vi ta det tillbaks,
Friheten ger de dig aldrig, friheten måste man ta

Tillbaka, tillbaka, allt som var vårt ska vi ha
Inget är någonsin förlorat, och nu ska vi ta det tillbaks


De tog våra löner, de tog våra jobb
Tog våra drömmar och släckte vårt hopp
Raserade allt som vi hade byggt upp
och nu ska vi ta det tillbaks

De tog våra skolor, sjukhus och tåg
Tog våra tankar och förgiftade vårt språk,
Tog ifrån oss vår stolthet och det land som var vårt
och nu ska vi ta det tillbaks

Tillbaka, tillbaka, nu ska vi ta det tillbaks,
Friheten ger de dig aldrig, friheten måste man ta

Tillbaka, tillbaka, allt som var vårt ska vi ha
Inget är någonsin förlorat, och nu ska vi ta det tillbaks


De sålde vår välfärd, vår solidaritet
Sålde vår rättvisa och vår jämlikhet,
sålde vår känsla för rätt eller fel
och nu ska vi ta det tillbaks

De tog och tog över, gator och torg
Köpte vår glädje och sålde vår sorg
Byggde ett samhälle iskallt och hårt
och nu ska vi ta det tillbaks

Tillbaka, tillbaka, nu ska vi ta det tillbaks,
Friheten ger de dig aldrig, friheten måste man ta

Tillbaka, tillbaka, allt som var vårt ska vi ha
Inget är någonsin förlorat, och nu ska vi ta det tillbaks


Sen gav de oss fattigdom
klyftor och ???
Tiggare, hemlösa, missmod och hat
ensamhet hopplöshet, brist på ansvar
och nu ska vi ta det tillbaks

Kan de ta från oss så kan vi ta från dem
fram och tillbaks är precis lika långt
Livet var det som det handlade om
och nu ska vi ta det tillbaks

Tillbaka, tillbaka, nu ska vi ta det tillbaks,
Friheten ger de oss aldrig, friheten måste vi ta

Tillbaka, tillbaka, allt som var vårt ska vi ha
Inget är någonsin förlorat, och nu ska vi ta det tillbaks



Precis så som PK-media (t.ex. SVT) och diverse annat vänsterpatrask tidigare har kidnappat och våldfört sig på Sverigedemokraternas kampanjsånger och kampanjbudskap (t.ex. "Ge oss Sverige tillbaka" och "Blåsippans väg" (original)) så vore det otroligt roligt och passande ifall SD och/eller dess anhängare skulle kidnappa denna sång och göra den till sin egen, t.ex. med enbart ovan minimala modifikation av texten. Jag kan bara se framför mig hur Mikael Wiehe skulle gråta blod, och hur media panikartat skulle krumbukta sig för att argumentera för att minsann exakt samma text som i Wiehes vänsterkampanjlåt riktad mot hederliga svenskar blir nazism och hets mot folkgrupp så fort den istället riktas mot kriminella invandrare.

SNÄLLA kan inte någon fixa en sådan nyinspelning av denna låt, som sedan kan spridas på bloggar, YouTube och alla andra kanaler?!? Det vore ett så klockrent exempel på det svenska PK-hyckleriet, och dessutom en utmärkt kampanjlåt till SD!

SvD SvD SvD